2015年新课标2
B
Your house may have an effect on your figure . Experts say the way you design your home could play a role in whether you pack on the pounds or keep them off . You can make your environment work for you instead of against you . Here are some ways to turn your home into part of diet plan.
Open the curtains and turn up the lights . Dark environments are more likely to encourage overeating , for people are often less self-conscious(难为情) when they’re in poorly lit places-and so more likely to eat lots of food . If your home doesn’t have enough window light , get more lamps and flood the place with brightness.
Mind the colors . research suggests warm colors fuel our appetites . In one study , people who ate meals in a blue room consumed 33 percent less than those in a yellow or red room . Warm colors like yellow make tood appear more appetizing , while cold colors make us feel less hungry . So when it’s time to repaint , go blue.
Don’t forget the clock-or the radio. People who eat slowly tend to consume about 70 fewer calories(卡路里) per meal than those who rush through their meals. Begin keeping track of the time, and try to make dinner last at least 30 minutes, And while you’re at it, actually sit down to eat. If you need some help slowing down , turn on relaxing music. It makes you less likely to rush through a meal.
Downsize the dishs, Big serving bowls and plates can easily make us fat. We eat about 22 percent more when using a 12-inch plate instead of a 10-inch plate. When we choose a large spoon over a smaller one ,total intake(摄入) jumps by 14 percent. And we’ll pour about 30 percent more liquid into a short, wide glass than a tall, skinny glass.
25.The text is especially helpful for those who care about_______.
A. their home comforts
B. their body shape
C. house buying
D. healthy diets
26.A home environment in blue can help people_________.
A.digest food better
B.reduce food intake
C.burn more calories
D.regain their appetites
27.What are people advised to do at mealtimes?
A.Eat quickly.
B.Play fast music.
C.Use smaller spoons.
D.Turn down the lights.
28.What can be a suitable title for the test?
A.Is Your Hourse Making You Fat?
B.Ways of Serving Dinner
C.Effects of Self-Consciousness
D.Is Your Home Environment Relaxing?
答案解析:
25. B 根据原文“Experts say the way you design your home could play a role in whether you pack on the pounds or keep them off. You can make your environment work for you instead of against you. Here are some ways to turn your home into part of diet plan.”可知,文章主要讲家居设计对身材的影响以及如何让家居环境有助于保持身材,所以对关心自己体型的人很有帮助,所以选B。更多真题请微信搜索英语巴士小程序。
26. B 根据原文“In one study, people who ate meals in a blue room consumed 33 percent less than those in a yellow or red room.”可知,蓝色家居环境能帮助人们减少食物摄入量,所以选B。
27. C 根据原文“When we choose a large spoon over a smaller one, total intake(摄入) jumps by 14 percent.”反向推理可知,建议人们用餐时使用小勺子以减少食物摄入量,所以选C。
28. A 根据原文“Your house may have an effect on your figure.”以及后文围绕家居环境对身材的影响展开论述可知,文章合适的标题是“你的房子让你变胖了吗?”,所以选A。
上一篇:全员参与激发运动热情
下一篇:不得要求教师承担非教育教学活动